Vinterferie

 

 

 

 

 

 

 

For mange nærmer det seg slutten på vinterferien, mens for andre starter den nå. For oss har den ikke startet enda, men det er ikke så lenge til det blir fjelltur på noen av oss. Det er få ting som er så gøy, som en uke med fint vær på fjellet. Enten det er bortoverski eller nedoverski. Det viktigste er å være ute i naturen og ha det gøy!

Ny demo-side.

Selv med vinterferie poster på Facebook, Instagram og Snap har vi klart å holde fokus, og det kan være vanskelig til tider. Denne uken har vi gjort det enklere for deg å prøve ut Basic Matte eX eller Trening til eksamen. Det vi har gjort er å lage en egen side med demo-versjoner av begge våre produkter og til alle trinn vi har. Så nå kan du enkelt ta turen inn på vår hjemmeside og prøve dem ut. Prøv her!

Vi jobber stadig med å forbedre våre produkter og skulle du ha noen tanker om hva vi burde gjøre er det bare å ta kontakt med oss. Så skal vi prøve å fikse det!

Hvor og når du vil.

Siden våre produkter er web-basert trenger du bare en enhet med internett for å prøve dem ut. Skal du på hytta eller tur kan du enkelt prøve dem ut når du har litt tid til overs. Med Basic Matte eX er det enkelt å bli flinkere i matte. 8 av 10 som bruker det blir flinkere i matte.

En siste ting før det er helg. Er du i Kongsberg denne helgen må du sjekke ut vår nye freestyle kjører som kjører Snowstock nå i helgen. Så det er bare å heie i vei!

Share this post