Trening til eksamen en web-app.

Du har kanskje sett det på våre hjemmesider, Facebook-siden eller fått et nyhetsbrev om vår nyhet Trening til eksamen, men hva er det egentlig og hvor mye koster det?

Gratis.

Vi i Team Basic Matte er veldig stolte av å kunne tilby kanskje den beste og mest effektive web-appen for å øve til matte-eksamen gratis. Du leste riktig for vi har nå lagt den ut gratis, og med det har du muligheten til å øve gratis til eksamen. Du stiller deg kanskje spørsmålet ”Hva er det som gjør Trening til eksamen så bra?”. Det er flere ting som gjør systemet så bra:

10. gode grunner.

  1. Du kan øve til eksamen på hvilken som helst enhet du ønsker så lenge du har internett tilgang
  2. Vi har eksamener for 10. Klasse, 1P&2P, 1P-Y&2P-Y og 1T PS:Det vil komme flere for videregående J
  3. Vi har årsprøver for 8. –og 9.klasse
  4. Full oversikt: Med denne funksjonen har du mulighet til å svare på spørsmålet før du får et fullstendig løsningsforslag for hvert spørsmål. En fantastisk måte og øve til eksamen
  5. Test deg selv: I denne funksjonen får du mulighet til å teste ut hvordan du ligger an til eksamen. Du svarer på alle spørsmålene og får svar på om det er rett eller feil, og når du er ferdig med eksamen får du vite din karakter!
  6. Forklaringer på hvordan du skal løse oppgaver med GeoGebra med vår Steg-for-Steg metode og med video der det er hensiktsmessig.
  7. Forklaringer på hvordan løse oppgaver med regneark
  8. Det er flere eksamener for hver klasse og retning, og vi jobber stadig med å utvide tilbudet
  9. Learning Management System, som gjør det mulig å følge med på din egen utvikling
  10. Spillifisering gjør det å øve til eksamen enda morsommere. Da du får poeng for fullførte eksamener, hvor mange riktig svar du har og hvor aktiv du er. Du får også mulighet til å konkurrere med venner!

 

Det er 10 gode grunner til å prøve ut Trening til eksamen om du så bare skal ha en prøve, tentamen eller faktisk skal øve til eksamen. Du får her en unik måte til å forberede deg på en effektiv og gøy måte. Ønsker du å gå mer inn på hele pensum kan du også sjekke ut Basic Matte eX, en komplett web-app for matte. Prøv det ut da vel 🙂

Share this post