Ofte stilte spørsmål

Hva er Basic Matte eX?

Basic Matte eX er Norges første komplette web-applikasjon for matte. Det gir deg mulighet til å bli flinkere i matte på en effektiv måte. Ved å bruke Basic Matte eX får du tilgang til:

 • Norsk mattepensum
 • Steg-for-Steg læring
 • Kontrollspørsmål
 • Prøver
 • Spillifisering
 • Learning Management System
 • Interaktive eksamener
 • Web-basert

Hvor mye koster Basic Matte eX?

Basic Matte eX koster fra 99 kroner per måned, og du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Har Basic Matte eX bindingstid?

Nei, det er ingen bindingstid på Basic Matte eX. Det er viktig å huske at når du avslutter abonnementet mister du tilgangen til Basic Matte eX.

Hvordan registrerer jeg meg?

Du kan enkelt registrere deg ved å følge denne linken. Det er også mulig å registrere deg ved bruk av sosiale medier.

Hvorfor koster Basic Matte eX penger?

Basic Matte eX er et kvalitetsprodukt som leverer matte på en innovativ måte. Slik at du som bruker kan bli flinkere i matte, hvor og når du vil og på hvilken som helst enhet. For å kunne levere et slikt produkt fritt for reklame vil det koste penger.

Hvilket nivå skal jeg velge?

Du skal velge det nivået du selv er på eller det ditt barn er på. Går du på ungdomsskolen skal du velge ungdomsskolen og da får du tilgang til alt du tenger for ungdomsskolen.

Hva om jeg vil bytte nivå?

Ta kontakt med oss om du ønsker å bytte nivå. Så fikser vi det for deg.

Hva er interaktive eksamener?

Interaktive eksamener er den raskeste og mest effektive måten å forberede seg til eksamen på. Du får her muligheten til å trene til eksamen med tidligere gitte eksamener. Det er to forskjellige moduser. Den ene modusen går vi grundig gjennom hele eksamen med løsningsforslag til alle oppgavene. Den andre modusen er en prøve modus. Der du kan ta eksamen og få resultat på eksamen med en gang. Slik at du nøyaktig vet hvordan du står får eksamen.

Hvem passer Basic Matte eX for?

Basic Matte eX passer for alle som går på ungdomsskolen, videregående, privatist på videregående, fagskole og lærerhøyskolen. I tillegg passer det godt til foresatte som ønsker å bli flinkere i matte. For å lettere kunne ta del i matteleksene.

Det er også mulig å bruke Basic Matte eX sammen for å gjøre matteleksene på en enklere måte.

Kommer Basic Matte eX for barneskolen?

I løpet av 2017 vil vi begynne å lansere Basic Matte eX for barneskolen. I første omgang vil vi legge ut for 5. – 7.-klasse. Vi ser for oss å legge ut 1. -4.-klasse i løpet av 2018.

Må jeg laste ned Basic Matte eX?

Basic Matte eX er web-basert så du trenger ikke last det ned. Du kan bruke Basic Matte eX så lenge du har en enhet med internett.

Hvordan betaler jeg for Basic Matte eX?

Når du har registrert en bruker kommer du inn i vår LMS, og her trykker du på Kurskatalogg. Da vil du få opp de forskjellige leksjoner og trykk på en av dem. Da kommer du til betalingen, og når du har betalt for leksjonen vil du få tilgang til alle leksjoner.

Hvordan avslutter jeg abonnementet på Basic Matte eX?

For å avslutte abonnementet må du gjøre følgende:

 

 1. Du logger deg inn på Basic Matte eX
 2. Klikker på brukernavnet ditt i menyen på toppen
 3. Klikk på «mine betalinger»
 4. Trykk på «avslutt abonnementet»