Mye nytt og trening til eksamen.

Denne uken lanserte vi Basic Matte eX i ny drakt, med nye funksjonaliteter og egenskaper og et helt nytt produkt vi har valgt å kalle ”Trening til eksamen”. Nylanseringen er et ledd i den konstante forbedringen av produktet og vi denne gangen har vi økt brukervennligheten mange hakk. Så hva er det som er nytt i Basic Matte eX?

Alt i ett.

Alle får nå tilgang til pensum fra ungdomsskolen, 1P, 2P, 1T, 1P-Y, 2P-Y og teknisk fagskole. Det gjør at du kan skifte mellom det pensumet du selv ønsker. Går du i 10.klasse og ønsker å begynne å se på hva de har på videregående skole kan du enkelt gjøre det. Du går på videregående skole og føler at du mangler noe av det grunnleggende fra ungdomsskolen kan du enkelt finne frem til det. Eller at du er foresatt og ønsker å lese deg opp litt på matten barna har for å kunne hjelpe til. Det er ikke alltid like lett å huske matten fra ungdomsskolen eller videregående skole. Det kan ofte være en fordel å lese seg litt opp. Matte er på mange måter ferskvare og det må øves for å holde kunnskapen ved like. Under kan du se den nye filtreringsmenyen for både mobil og PC.

Nytt utseende.

Team Basic Matte jobber daglig med å forbedre design og brukervennlighet i Basic Matte eX. Nå har vi laget nye ikoner til våre leksjoner og eksamenstester. Slik at du som bruker enkelt kan se hvilket emne og pensum leksjonen tilhører. I tillegg er de nye ikonene behagelige for øyet.

Nytt pensum.

Vi har fått mange spørsmål om vi kunne legge til pensum for yrkesfag, påbygg og fagskole. Dette pensum har vi nå tatt inn i Basic Matte eX og med det håper vi å kunne hjelpe mange med bedre karakterer i matte. Vi ønsker hele tiden å utvide vårt pensumtilbud og vi er allerede i gang med å utvikle nytt innhold.

 

Enklere navigasjon.

Vi har forandret menystrukturen og filtreringen slik at det blir enklere for deg som bruker å finne frem og søke i innholdet. Du kan enkelt søke etter det emnet og pensum du ønsker å bli flinkere i.

 

Trening til eksamen.

Vi er stolte av å kunne tilby kanskje Norges mest effektive web-app for å øve til eksamen, prøver eller tentamen. Du kan nå enkelt øve til matteeksamen på mobil, tablet eller på PC og det eneste du trenger er internett.

Trening til eksamen har to forskjellige modus, som gir deg som bruker en unik mulighet til å øve før en prøve, tentamen eller eksamen. Den ene modusen vil du få et fullstendig løsningsforslag. Der du får løsningen presentert med vår steg-for-steg metode slik at du enkelt kan følge med. Det er også meget gode forklaringer på hvordan du løser oppgaver med Geogebra og regneark. I tillegg til dette har du mulighet til å svare på oppgaven før du får presentert løsningen. Det gjør at du får ett grundig innblikk i hvordan man skal løse eksamensoppgaver.

Den andre modusen er en ren test modus. Det betyr at du raskt kan sjekke hvilken karakter du ville fått på eksamen. Du besvarer spørsmålene og du får tilbakemelding på om det er riktig eller galt, og i slutten får du vite din karakter.

Det har aldri vært enklere og mer effektivt å trene til en eksamen. Med Trening til Eksamen øker du muligheten for å forbedre din karakter betraktelig. Har du noen spørsmål om produktet er det bare å ta kontakt med oss eller sjekk ut den ut her.

Share this post