Lærerstudentene får en ny sjanse

lærer-blogg-1I sommer fikk lærerstudenter med karakter 3 i matte mulighet til å ta forkurs i matte for å forbedre karakteren sin til 4. For tidligere i år ble det bestemt at man trengte karakter 4 i matte for å komme inn på lærerstudiet. Da resultatene fra eksamen etter forkurset ble presentert viste det seg at hele 75% av studentene ikke oppnådde kravet.

 

 

 

Formelle feil

Nå viser det seg at det ble gjort formelle feil under eksamen ved flere studiesteder. Studentene ved de studiestedene hvor de formelle feilene ble begått får nå ta ny eksamen. Består studentene eksamen vil de få starte lærerutdanningen sin.

Ny mulighet, nytt verktøy

Vi vil anbefale alle studenter som skal ta opp eksamen på ny til å bruke Basic Matte eX, som er det første komplette e-læringssystemet for matte. Det gir studenten mulighet til å repetere på en rask og effektiv måte. Dette programmet lar brukeren bestemme helt sitt eget tempo med steg-for-steg læring og man kan enkelt navigere mellom de forskjellige emnene. I tillegg har man muligheten til å øve før eksamen med våre interaktive eksamener. De interaktive eksemene gir direkte tilbakemelding og grundige løsningsforslag. Med Basic Matte eX stiller man godt forberedt til eksamen.

Share this post