Hvordan fatte matte?

Det er ikke alltid like lett å skjønne hvordan man skal fatte matte, og spesielt når man banker hodet i veggen og ikke får det til. Det er mange gode råd til hvordan man skal få hodet rundt matte, men det er ikke alle råd som passer like godt.

Hvordan fatte matte.

Nylig lanserte forfatterne Anne Lene Johnsen og Elin Natås boken Hvordan fatte matte. De to har høstet mye anerkjennelse for tidligere arbeid med matte for barn og unge. I den nye boken tar de for seg hvordan barn skal kunne bli flinkere i matte på en enkel og effektiv måte. Det viktige de tar for seg er at det grunnleggende må være på plass, eller som de sier grunnmuren må være på plass for å kunne lære matte. Det er ikke mulig å bygge hus uten at grunnmuren er på plass.

Grunnmur.

Det er mange barn som har flere hull i grunnmuren og da blir det vanskelig å lære matte. Derfor gir boken en guide på de vanligste hullene og hvordan man skal tette dem. Dette er noe av grunnen til at boken har blitt en hit og gikk rett inn på bestselger listen.

Flinkere i matte.

Forfatterne følger den samme pedagogiske teorien, som vi har bygget opp Basic Matte eX på. Vi har alltid ment at det er viktig å ha det grunnleggende eller grunnmuren på plass for å lære matte. Er grunnmuren intakt vil det være enklere å bli flinkere i matte.

 

Har du eller dine barn problemer med grunnmuren vil det være en stor fordel å ta i bruk både Hvordan fatte matte og Basic Matte eX. Med denne kombinasjon vil det være mulig å tette de hullene som skulle være. Du kan enkelt gå inn på vår hjemmeside og prøve ut demo av Basic Matte eX. I tillegg har vi kanskje den beste måten å forberede seg til eksamen, prøver og tentamen med Trening til eksamen.

Share this post

Comment (1)

  • Kjell Gjære

    Synes ikke denne boka er verd pengene. Lån den på biblioteket før du kjøper.

    august 22, 2017 at 10:32 pm

Comments are closed.