Hvordan bruke Basic Matte eX?

Hvordan bruke Basic Matte eX?

Det er flere forskjellige måter å bruke Basic Matte eX på, og det funker like godt til foresatte som skal finpusse på matte, som til barn og ungdom som ønsker å bli flinkere i matte. Det er et enkelt system å ta i bruk – og det eneste du trenger er en enhet, som kan koble seg opp på internett. I dag har de aller fleste tilgang til det!

 

Full kontroll.

For å gi brukeren full kontroll over sin egen aktivitet og fremgang, styres Basic Matte eX av et Learning Management System (LMS). Vi har utviklet spillifisering som gir brukeren poeng for antall leksjoner og prøver hun/han fullfører. Det gir en god oversikt over hvordan brukeren gjør det på tester og prøver.  Det åpner for en unik måte for foresatte å belønne barna for å gjøre matte. Følg også med neste uke for å lære mer om vært LMS!

 

Bruke Basic Matte eX som foresatt.

Det er mange foresatte som ikke har jobbet med matte siden de selv gikk på skolen eller bare se som trenger en liten oppfriskning av mattepensumet. Basic Matte eX gir deg som foresatt muligheten til raskt og effektivt friske opp dine mattekunnskaper slik at du kan hjelpe dine barn med matteleksene.

Det er enkelt å søke etter det du skulle ønske å friske opp, og du kan enkelt bestemme ditt eget tempo med vår steg-for-steg læring. Dermed kan du gå frem og tilbake for å repetere eller forsere slik du selv ønsker. I hver leksjon er det flere kontrollspørsmål for å teste om du faktisk har fått med deg det du skal.

Basic Matte eX er også et fint verktøy dere kan bruke sammen med barna for å bli flinkere i matte. Ikke la matteleksene bli en kamp, men bruk Basic Matte eX sammen med barna for å bli flinkere i matte!

Bruke Basic Matte eX som elev.

Basic Matte eX er utviklet med tanke på eleven, og det gir deg en rekke muligheter til å bli flinkere i matte. Det passer like godt til forberedelse til mattetimen, til repetisjon, til å få med seg det tapte fra mattetimen eller øve til prøve eller eksamen. Med vår innovative steg-for-steg læring gir det deg muligheten til å bestemme ditt eget tempo.

Søkefunksjonen i vår LMS gir deg muligheten til å søke etter det du ønsker å lære. Slik at du raskt kan komme i gang å bli flinkere i matte. Hver leksjon er på under en skoletime slik at du ikke skal bli sittende for lenge med hvert tema. I tillegg har vi lagt til spillifisering for å øke motivasjonen for å lære matte. Det gir deg også muligheten til å konkurrere med venner om hvem som er flinkest i matte!

Har du noen flere spørsmål til hvordan du eller andre kan bruke Basic Matte eX er det bare å ta kontakt 🙂

Share this post