Hva er Basic Matte eX?

Basic Matte eX er en web-app som lærer deg matte hvor og når du vil. I appen får du teori, kontrolloppgaver, prøver og våre moderne interaktive eksamener. Det lar deg som bruker bestemme ditt eget tempo og fremgang på en motiverende måte. Lær matte på en ny måte i dag, og ta kontroll over din egen læring.

Prøv ut Basic Matte eX.

Hvorfor skal du velge Basic Matte eX?

Ta igjen det tapte.

Steg-for-steg er trinnvis læring som gjør det enkelt for deg å styre ditt eget tempo og fremgang når du skal lære matte! Dette gir deg muligheten til å ta igjen det tapte, repetere eller forberede deg mot tentamen eller eksamen!

Vi motiverer deg.

Matte er et mestringsfag – ved å skape mestringsfølelse gir vi deg motivasjon. Vi bruker enkle forklaringer, gode illustrasjoner og umiddelbare tilbakemeldinger, slik at du får de beste forutsetningene for å forstå matematikk.

Trening til eksamen.

Med interaktive eksamener kan du forberede deg til eksamen på en rask og effektiv måte. Du får direkte tilbakemeldinger, resultater og gjennomgang av oppgavene når du bruker interaktive eksamener.

Du kan få bedre karakterer.

Vi lærer deg det grunnleggende i matte slik at du kan oppnå gode karakterer. Når du har de grunnleggende kunnskapene i bunn, er sjansen for at du forstår den nye teorien mye større!

Kom i gang med Basic Matte eX!

Registrer deg.

Du kan enkelt registrer deg på våre hjemmesider ved bruk av sosiale medier eller skjema.

Abonner.

Du får tilgang til Norges første komplette web-app for matte, fra kun 99 kr/mnd!

Lær matte.

Web-appen er fullstendig responsiv, slik at du kan bruke den på både PC/Mac, tablet og mobil.

Vi har følgende pensum

artboard-1-copy-5
artboard-1-copy
artboard-1-copy-2
p_y_matte
f_matte

Kommende pensum

artboard-1-copy-7
artboard-1-copy-8

Basic Matte eX lærer deg

Våre kunder

«Jeg er tidligere bruker av Basic Matte eX, og det har reddet meg gjennom hele ungdomsskolen, da mener jeg gitt meg 5’ere i matte, alt pga. Basic Matte eX. En halvtime med det før prøven og 5’eren var i boks!»

Kristian
Bruker

«Jeg må benytte anledningen til å skryte av programmet, min sønn gikk fra 3 til 5 i tiende klasse takket være Basic Matte eX. Jeg anbefaler det til alle!»

Tobias
Pappa & Bruker

rundt_ikon300px

«Jeg er en veldig fornøyd bruker av Basic Matte eX. Den hjelper meg med matematikken jeg har på fagskolen. Har brukt dette programmet over lang tid. Anbefales til alle som trenger hjelp i matte!»

Martine
Bruker

«Takker for flott program! Et godt verktøy nå som jeg har gått tilbake til skolebenken igjen!»

Hanne
Bruker

Bli flinkere i matte.

0
+
Fornøyde kunder
0
års
Erfaring
0
+
Facebook likes
InnovasjonNorge_logo_100pxheight
Oslo_edtech_logo
LearnLink_Logo_100px-height
Sparebank1_NT_logo_100px
logo_kahoot_purple_transparent
claned_1